Voor iedereen die wil weten wat de toekomst van het licht te bieden heeft. Intelligentie die tot de verbeelding spreekt en producten die de wereld van het licht ingrijpend kunnen veranderen.
De wereld van het licht verandert in razend tempo. Hier blijf je volledig op de hoogte en geven we je een kijkje in wat de toekomst van het licht te bieden heeft.

Human Centric Lighting

Hoe opgewekt voel je je in de lente, wanneer de dagen langer zijn en de zon meer schijnt? Of hoe futloos kun je je wel niet voelen zodra de klok wordt verzet en de winterdagen weer korter worden? Licht speelt daarin een sleutelrol! Human Centric Lighting lijkt het nieuwe modewoord in de verlichtingsindustrie te zijn. Toch leunt het wel degelijk op een gefundeerde theorie. We leggen het hier graag allemaal aan je uit.

meer informatie

Polymer Optical Fiber

Last mile connectivity in gebouwen zorgt voor hoofdbrekens bij gebruikers van het netwerk, want de snelheid van de verbinding laat vaak te wensen over. Precies om die reden werkt TRILUX samen met FiberUnlimited, aanbieder van razendsnelle Polymer Optical Fiber oplossingen voor in gebouwen.

meer informatie

Circulaire verlichting

De overschakeling van een lineaire economie naar een circulaire economie vraagt een andere kijk op grondstoffen en op de levenscycli van producten. Grondstoffen, materialen en producten blijven hiermee zo lang mogelijk in omloop en optimaal benut.

meer informatie

Klimaatplafonds en verlichting

Een klimaatplafond is een bouwkundig (metalen)plafond welke is voorzien van een techniek voor watervoerende elementen. Daardoor kan er warm of koud water door het plafond stromen waarmee de volledige plafond oppervlakte fungeert als eenafgifte systeem. Hierdoor ontstaat plafondverwarming- of koeling door middel van straling. Dit geeft een zeer comfortabel binnenklimaat en optimale klimaatbeheersing.

meer informatie

Artikelen

Bekijk hieronder een selectie van de laatste artikelen over Innovatie en Duurzaamheid.
alle artikelen over dit onderwerp
Meer weten wat TRILUX in de toekomst in petto heeft?
Neem contact op met Johan van Zeist. Hij vertelt je er graag over.
Johan van Zeist
Head of Marketing
033-4557710
johan.van.zeist@trilux.nl
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX