De beste keuze voor

Flexibiliteit en Service

Onze producten worden allemaal binnen Europa geproduceerd en zijn dus altijd binnen afzienbare tijd leverbaar. En zelfs al het maatwerk voor jouw plug-and-play project gaat een stuk sneller dan je denkt. Je hebt zelfs voor de meeste projecten binnen 24 uur een offerte in je mailbox. Als dat geen flexibiliteit en service is.

'Made in Europe' dus gewoon uit voorraad leverbaar

Dat is TRILUX.
trilux fabriek arnsberg duitsland

Wij produceren onze producten in Europa. Met fabrieken in Duitsland en Spanje zijn onze armaturen daarom altijd snel leverbaar. Ook maakt het ons flexibel om onze klanten maatwerk te bieden wanneer nodig. Bijvoorbeeld met een afwijkende maatvoering, specifieke armatuurkleur of aansluitsnoer. Wij schakelen snel, waardoor jij nooit vertraging oploopt op jouw projecten.

Bekijk ons essentials aanbod
Ga verder

Een lichtleverancier met montageservice voor verlichting en sensoren

Dat is TRILUX.
trilux montageservice

Handjes tekort? Wij bieden uitkomst! Samen met geselecteerde montagepartners bieden wij de complete montage van onze verlichtingsarmaturen aan. Alle voorbereidende werkzaamheden worden uit handen genomen. De armaturen en sensoren moeten door jou enkel nog worden aangesloten op de voeding. Eventueel dienen daaropvolgend nog de (noodverlichtings-) armaturen en/of de sensoren te worden geprogrammeerd.

Maak kennis met onze montageservice
Ga verder

Elk armatuur met (de-) centrale noodverlichting leverbaar

Dat is TRILUX.
trilux noodverlichting

Dankzij onze jarenlange partnerships met gerenommeerde A-fabrikanten van noodverlichting, bieden wij jou in iedere situatie een geschikte totaaloplossing. Noodverlichtingscomponenten en -modules van deze fabrikanten bouwen wij eenvoudig in onze fabrieken in Duitsland en Spanje of met hulp van lokale assemblagepartners in onze armaturen in.

centrale en de-centrale noodverlichting
Ga verder

Binnen 24 uur een offerte voor jouw lichtlijnproject

Dat is TRILUX.
trilux 24 uur lichtlijn offerteservice

Projecten hebben tegenwoordig een steeds kortere doorlooptijd. Omdat jij jouw klant zo snel mogelijk een passende offerte wil uitbrengen, zijn wij jou ook zo snel mogelijk van dienst. Speciaal voor lichtlijnprojecten tot 5.000m2 bieden wij onze 24-uurs offerte service aan. Je ontvangt op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur een offerte retour in jouw mailbox.

24-uurs lichtlijn offerteservice
Ga verder

Plug-and-play verlichting voor renovatieprojecten

Dat is TRILUX.
trilux renovatie projecten

Zo snel mogelijk meters maken, dat is wat jij wilt. Dan kun jij het jezelf niet veroorloven om continu de aarde, fase en 0-draad af te moeten strippen en de armaturen te verbinden met lasklemmen of kroonstenen. Precies om die reden zijn al onze armaturen leverbaar met het Wieland GST snelaansluitsysteem, dankzij dit stekerbare installatiesysteem kunnen projecten 90% sneller en dus goedkoper geïnstalleerd worden.

ontdek onze stekerbare oplossingen
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX