De beste keuze voor

Kennis en Beleving

Om het kennisniveau van onze klanten en relaties hoog te houden in deze snel veranderende markt organiseren we regelmatig interessante masterclasses en delen we gratis al onze kennis in blog's, whitepapers, handboeken en brochures. Daarnaast organiseren we tal van spetterende events.

Gratis trainingen en masterclasses voor lichtliefhebbers

Dat is TRILUX.

Wij delen de kennis en ervaringen die wij in de afgelopen honderd jaar hebben opgedaan graag op een transparante en neutrale manier met jou. Zeker nu de innovaties in de verlichtingsindustrie elkaar in een duizelingwekkend tempo opvolgen. Daarom bieden we een standaard agenda met verschillende webinars en seminars. Maar wij bieden ook maatwerk. Voor jou en collega’s op locatie met een opleiding op maat.

ontdek de trilux akademie
Ga verder

De Light Campus: onze eigen inhouse trainingscentra

Dat is TRILUX.

Practice what you preach. Aan die term houden wij ons vast. Daarom laten wij in onze Light Campus in Amersfoort, Mechelen en Keulen graag zien én beleven wat licht met je doet. Ervaar de toekomst van verlichting en laat je inspireren voor jouw projecten. Een bezoek aan onze Light Campus met jouw opdrachtgever behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Bezoek de trilux light campus
Ga verder

LED samples en proefopstellingen op locatie

Dat is TRILUX.

Wij geloven dat onze lichtoplossingen het verschil maken. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat het soms lastig te bepalen is vanuit een tekening en bijbehorende offerte. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot het uitleveren van productsamples, maar ook tot het realiseren van een proefopstelling op locatie, waarbij we een gedeelte van de oude verlichting alvast vervangen voor de nieuwe oplossing. Zo kun jij als installateur, maar ook jouw klant ervaren wat de nieuwe verlichting doet in de ruimte.

proefopstelling aanvragen
Ga verder

Gratis tools voor lichtberekeningen en-planning voor de dagelijkse business

Dat is TRILUX.

Wij lopen al wat jaartjes mee in de verlichtingsmarkt. 110 jaar om precies te zijn. We komen veel over de vloer bij installateurs en groothandels en horen daar hoe zij het meest efficiënt werken.Op basis van deze kennis én input vanuit de markt realiseren wij de meest handige tools, die jouw dagelijks leven vereenvoudigen.

Alle tools en services
Ga verder

Trotse sponsor van Porsche Motorsport

Dat is TRILUX.

Topsport wordt beslist op het scherpst van de snede, met continue innovatie en oog voor details als kritische succesfactoren. Om die reden hebben wij ons sinds jaar en dag gecommitteerd aan het Porsche Motorsport team. Samen vierden we grote successen tijdens de 24-uur van Le Mans, waarbij onze Human Centric Lighting oplossingen de coureurs en pitcrew ondersteunden tijdens deze endurance race. Inmiddels zijn we met Porsche in de Formule-E gestapt en werken we hier samen door aan licht én mobiliteitsoplossingen van de toekomst.

meer over de samenwerking met porsche
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX