De beste keuze voor

Innovatie en Duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid zit ons DNA. Van koploper op het gebied van BREEAM certificering tot volledig adaptieve lichtscenario's met LiveLink.

Eén armatuur, verschillende lichtniveau’s en lichtkleuren

Dat is TRILUX.

Jouw klant heeft uiteenlopende eisen. Voor iedere eis hebben wij een passende oplossing. Maar soms kunnen we meerdere oplossingen in één armatuur verwerken. Zoals onze armaturen met multilumen en multicolour techniek. Doormiddel van een DIP-switch op de achterkant van het armatuur bepaal je zo op locatie van jouw klus de lumenoutput en lichtkleur. Één armatuur. 3 lichtniveaus. 2 lichtkleuren. Dat is fijn zakendoen.

lees meer over multilumen
Ga verder

24/7 Adaptieve buitenverlichting

Dat is TRILUX.

De verlichting in buitenomgevingen moet bij donker en schemer altijd betrouwbaar zijn. Maar het hoeft niet altijd te branden. Om lichthinder en lichtvervuiling tegen te gaan is het zeer interessant om te werken met adaptieve verlichting. Verlichting die voetgangers en fietsers volgt en meeloopt. Of buitenverlichting met een schemer- én bewegingssensor. Door het toe passen van gerenommeerde technieken en een brede waaier aan modules van sensorfabrikanten, bieden wij ook voor jouw buitenverlichtingsproject de perfecte totaaloplossing.

Beleef adaptieve buitenverlichting
Ga verder

De beste armaturen voor BREEAM certificering

Dat is TRILUX.

Als het aankomt op projecten met BREEAM ambities, kunnen wij met recht zeggen: we know how! Met een trackrecord van tientallen gecertificeerde projecten, onze Guide to BREEAM en verschillende gecertificeerde BREEAM projectmanagers en  lichtontwerpers. Ook bij het aanleveren van de bewijslast voor certificering, zoals de productfiches en lichtmetingen op locatie zijn wij jouw partner. Duurzaam bouwen en installeren volgens BREEAM, dat doe je met TRILUX.

ontdek onze guide to breeam
Ga verder

Volledig variabele lichtscenarios met LiveLink

Dat is TRILUX.

Met de introductie van LiveLink in 2015 is licht intelligent geworden. Een lichtmanagement systeem ontwikkeld door een licht én sensorfabrikant. Van instapoplossing met standalone sensor tot gevorderde functionaliteiten en connectie met een compleet gebouwbeheersysteem. LiveLink biedt ook voor jouw project de ideale toegevoegde waarde als het aankomt op het naar wens van de gebruiker sturen van licht. Van basis daglicht-en aanwezigheidsdetectie tot veeleisende uitdagingen.

ontdek livelink
Ga verder

Verlichting afrekenen op basis van gebruik

Dat is TRILUX.

Er is een verschuiving gaande: van bezit naar gebruik. Ook voor verlichtingssystemen beginnen dit soort constructies gebruikelijker te worden. Wij hebben inmiddels ruimschoots ervaring opgebouwd met de financiële en juridische kant van dergelijke constructies. Dus als jouw klant op zoek is naar een circulaire manier van verlichten of juist enkel opzoek is naar de financiering. Ook hierbij zijn wij jouw projectpartner.

light as a service in de praktijk
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX