De beste keuze voor

Prijs en Kwaliteit

Hoge kwaliteit innovatieve LED verlichting in elke prijsklasse. Vaak onderscheiden met diverse design awards maar zonder afbreuk te doen aan superieure kwaliteit. Met TRILUX kies voor het beste voor elk project.

Innovatieve LED verlichting in iedere prijsklasse

Dat is TRILUX.
trilux dynamic office

Of je nu op zoek bent naar een concurrerend geprijsd armatuur met vertrouwde kwaliteit zonder teveel poespas, of een high-end product met langere levensduur, hoge beschermklasse en een hogere efficiëntie. TRILUX biedt in iedere situatie en voor ieder project de juiste oplossing. Van basic instap, tot high-end performance. En daar tussenin.

ontdek het aanbod
Ga verder

De beste keuze voor renovatieprojecten

Dat is TRILUX.
trilux case verkade beton

Ontwikkelen met oog voor de behoeften van de installateur én met kennis van de markt. Dat doen wij al jaren. Precies om die reden ontwikkelen wij onze producten voor een ongecompliceerde één op één vervanging. Denk aan perfect passende maatvoering, plug-and-play systemen en support bij het afvoeren van oude armaturen en lichtbronnen. Zo ook bij Verkade Beton.

bekijk de case van verkade beton
Ga verder

De beste armaturen voor kantoren en scholen

Dat is TRILUX.
trilux armatuur

Minimale verblinding, uitstekende gelijkmatigheid én een goede energie-efficiëntie. Onze lichtoplossingen voor kantoren en scholen zetten al jarenlang de standaard in de markt. Dat zorgt voor lage gebruiks- én onderhoudskosten voor de eigenaar en een prettige werk én leeromgeving voor medewerkers en leerlingen.

lichtplan voor kantoren
Ga verder

De beste armaturen voor industrie en logistiek

Dat is TRILUX.
trilux industrie en logistiek

Al decennialang domineren onze producten de industrie en logistiek. Geprezen voor de hoge energie-efficiëntie (>190lm/W), lange levensduur (90.000 uur L80), robuustheid en de flexibiliteit in lichtstroompakketten en optische systemen. Gegarandeerd vind ook jij de juiste oplossing voor jouw project met ons brede aanbod lichtlijnen, waterdichte armaturen en highbays.

Ontdek het aanbod
Ga verder

De hoogste kwaliteit armaturen met ENEC+ en VDE

Dat is TRILUX.
trilux controle

Wij gaan voor het beste van het beste. Precies om die redenen laten wij onze armaturen testen en beoordelen in onafhankelijke testlaboratoria volgens de ENEC, ENEC+ en VDE eisen. Daarmee ben jij verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product, iedere keer wanneer je met onze armaturen werkt.  

ontdek de voordelen van enec+
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX