De TRILUX Akademie is ons inhouse trainingscentrum. Aan de hand van themadagen, seminars en webinars brengen wij jou graag de laatste nieuwtjes bij op het gebied van licht en verlichting.

TRILUX Akademie: ons eigen trainingscentrum

Wij delen de kennis en ervaringen die wij in de afgelopen honderd jaar hebben opgedaan graag op een transparante en neutrale manier met jou! De innovaties in de verlichtingsindustrie volgen elkaar in een duizelingwekkend tempo op. Nu ledverlichting is geaccepteerd als nieuwe standaard, zet dat de deur open voor nieuwe ontwikkelingen. De verdere digitalisering van licht, Internet of Things, Circulariteit en Human Centric Lighting zijn thema’s die de professionele verlichtingsmarkt de komende jaren verder gaan vormen.

TRILUX AKADEMIE

De behoefte aan goede informatie over verlichting blijkt én blijft groot. Daarom nemen wij als Duits marktleider in technische verlichting onze verantwoordelijkheid. Wij delen de kennis en ervaringen die wij in huis hebben heel graag. Onder de vlag van onze TRILUX Akademie geven wij installateurs en medewerkers van de groothandel graag praktische handvatten om het kennisniveau over verlichting bij te spijkeren. Dit doen wij in de vorm van onze themadagen, seminars en webinars.

THEMADAGEN

Onze themadagen zijn dé kennisevenementen om jezelf te verdiepen in één, of meerdere, specifieke toepassingsgebieden. Diverse interne en externe experts geven een 360°-view rondom een bepaald thema. Ze voorzien iedereen die geïnteresseerd is van actuele informatie en waardevolle inspiratie. Omdat er tijdens themadagen grotere groepen bezoekers aanwezig zijn met diverse achtergronden, bieden de themadagen ook een uitstekende mogelijkheid om te netwerken.

SEMINARS

De seminars die gegevens worden gaan de diepte in op één specifiek verlichtingsonderwerp. Aan de hand van parate theoretische kennis, aangevuld met leuke anekdotes, deelt Akademie leider Jan van Riel zijn kennis op een begrijpelijke manier. Wij organiseren de seminars doorgaans voor kleinere groepen, dit maakt het mogelijk om iedereen individuele ondersteuning te bieden en alle specifieke vragen te beantwoorden.

WEBINARS

Onze webinars volg je lekker vanaf je eigen werkplek. In minder dan een uur praat Akademie leider Jan van Riel jou compleet bij over een actueel verlichtingsonderwerp. Tijdens het Webinar is het uiteraard ook mogelijk om vragen te stellen.

NIEUW– LUNCHTIME SEMINARS

Omdat wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om naar ons toe te komen, komen we ook graag jouw kant op! Als er bij meerdere collega’s binnen jouw installatiebedrijf of groothandelsvestiging behoefte is aan aanvullende kennis over verlichting, organiseren wij graag deze kennissessies bij jou op locatie. De onderwerpen bepalen jullie zelf!

Bekijk het programma en meld je aan!

Geïnteresseerd geraakt en benieuws naar wat de TRILUX Akademie allemaal te beiden heeft? Bekijk dan de data en meld je direct aan!

bekijk data en aanmelden
Meer weten over de TRILUX Akademie?
Neem gerust contact op met Jan, hij vertelt je alle ins & outs!
Jan van Riel
Akademieleider
+32 (0)473680139
jan.vanriel@trilux.com
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX