De beste keuze voor

Welzijn en Veiligheid

Licht voor alles wat groeit, bloeit en ademt. Dat is TRILUX. De invloed van licht valt niet te onderschatten. Aangepast licht voor mensen, dieren, planten onder alle, precaire maar ook gevaarlijke, omstandigheden. Als uitvinder van Human Centric Lighting zijn we toonaangevend met onze oplossingen.

De uitvinder van Human Centric Lighting

Dat is TRILUX.

De invloed van daglicht op mensen valt niet te onderschatten. Het stabiliseert onze biologische klok en geeft eengevoel van welzijn. Gek eigenlijk dat het kunstlicht in gebouwen, daar waar we ruim 90% van onze tijd doorbrengen, totaal niet op daglicht lijkt. Het lichtniveau en de lichtkleur is altijd gelijk, in tegenstelling tot de dynamiek van daglicht. Wij zijn de uitvinder van Human Centric Lighting, waarmee we deze dynamiek in onze armaturen en lichtsturing én in jouw projecten brengen.

Ontdek human centric lighting
Ga verder

Grootste aanbod aan waterdichte en schokbestendige armaturen

Dat is TRILUX.

Als het aankomt op dit type armaturen, is het fijn als je iets te kiezen hebt. Enerzijds op het gebied van prijs. Maar ook op het gebied van schok- en vandalisme bestendigheid, gasdichtheid, ingebouwde sensor- en sturingstechniek en IP-waarde. Als Europees marktleider en producent sluiten wij onze ogen niet voor deze behoefte in de markt. Wij ontwikkelen en produceren een breed standaard portfolio aan waterdichte en schokbestendige armaturen.

Bekijk de trilux essentials
Ga verder

De verlichtingsexpert voor alles wat groeit, bloeit en ademt

Dat is TRILUX.

Koeien produceren meer melk bij hoge blauw componenten in de verlichting. Kippen kalmeren juist bij een bepaald type rood  component. Een groenwand op kantoor blijft het best bij een bepaald type lichtintensiteit. Kortom alles wat groeit, bloeit en ademt heeft behoefte aan licht. Maar ook aan licht op maat. Wijh ebben ruim honderd jaar ervaring met de invloed van licht op mensen, dieren en planten.

Ontdek de invloed van licht
Ga verder

De verlichtingsexpert voor de voedingsmiddelenindustrie

Dat is TRILUX.

De eisen aan producten in de voedingsmiddelenindustrie zijn hoog, logisch want voedselveiligheid is hier een kritiek punt. Ook aan de verlichting worden hoge eisen gesteld. Zo moeten armaturen makkelijk te reinigen zijn, bestand zijn tegen chemische reinigingsmiddelen en bij een impact mag er geen glas of plastic kunnen versplinteren. Voor jouw projecten in de voedingsmiddelen industrie kun je daarom het beste op onze HACCP gecertificeerde armaturen vertrouwen.

licht in de voedingsmiddelenindustrie
Ga verder

De verlichtingsexpert voor explosieveilige omgevingen

Dat is TRILUX.

Elektriciteit en explosiegevoelige omgevingen zijn geen fijne combinatie. Om deze reden bestaat er speciale verlichting die toepasbaar is voor deze omgevingen. Deze verlichting draagt hetATEX label. In onze fabriek in Spanje produceren wij deze producten en inmiddels maken deze armaturen ook onderdeel uit van ons standaard portfolio.Voor al jouw projecten met ATEX zoneringen, vertrouw je dus op onze explosieveilige armaturen!

Meer over atex
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX