Highbay armaturen

Naast het plaatsen van lichtlijnsystemen zijn ook LED highbay klokarmaturen een veel gebruikte verlichtingstoepassing voor het verlichten van industriële en/of logistieke omgevingen. Highbay armaturen worden voornamelijk gebruikt in de één op één vervangingsmarkt of bij de nieuwbouw van koel- of vrieshuizen, tuincentra, bouwmarkten, beurshallen en in de zware industrie dankzij de robuuste werking en brede lichtverdeling van deze armaturen.

Klokarmatuur

In fabrieken, magazijnen en (logistieke) hallen zijn vaak hoge plafonds aanwezig. Om deze werkplekken toch efficiënt en gelijkmatig te verlichten is het belangrijk dat de geïnstalleerde verlichting krachtig genoeg is om de afstand tussen vloer en plafond af te leggen. In veel van deze omgevingen wordt daarom gewerkt met highbay armaturen. Deze armaturen worden ook wel kelk- of klokarmatuur genoemd en verlichten het werkvlak, zonder te verblinden.

Dankzij de éénpunts ophanging en krachtige lumenpakketten heb je van een LED klokarmatuur van TRILUX minder armaturen nodig dan voorheen. Vroeger werden deze armaturen immers uitgerust met gasontladingslampen (HID of HPI). Veel van deze type lichtbronnen zijn inmiddels verboden. In deze armaturen werd namelijk kwik verwerkt, wat zeer nadelige effecten kan hebben op mens en milieu en precies om die reden ook verboden zijn. Onze LED highbay armaturen zijn een waardig alternatief, ongeacht de omgeving of ATEX zone waar zij worden gemonteerd.

TRILUX highbay armaturen

TRILUX biedt een scala aan mogelijkheden met diverse LED highbay armaturen. In onderstaand overzicht hebben we de verschillen voor je op een rijtje gezet.

Verwerk het juiste LED klokarmatuur in jouw lichtplan

Ben jij op zoek naar het geschikte klokarmatuur in LED voor jouw lichtplan? Wij vertellen je graag meer over onze armaturen en de verschillende mogelijkheden. Dien gerust jouw lichtplanverzoek bij ons in, dan kijken wij vrijblijvend met jou mee.

Verwerk highbays in jouw lichtplan
Vraag direct de nieuwste TRILUX Essentials brochure aan!
TRILUX Essentials omvat een selectie van de meest gangbare LED armaturen voor de professionele verlichtingsmarkt.
direct aanvragen
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX