Waterdichte opbouwarmaturen

Waterdichte opbouwarmaturen zijn dé oplossing voor parkeergarages, binnenruimten met extreme kou of hitte en overdekte buitenruimten zoals laaddocks en fietsenstallingen. Dankzij de hoge beschermingsklasse (veelal IP65 of hoger) en goede bestendigheid staan waterdichte opbouwarmaturen bekend als robuuste alleskunners.

Waterdicht armatuur LED

Overal waar het vochtig is of waar ongunstige weersomstandigheden kunnen heersen, bewijzen de waterdichte LED armaturen van TRILUX hun betrouwbaarheid. De goede bestandheid tegen seizoensgebonden temperatuurschommelingen, stof en vocht in combinatie met de optimale lichtkwaliteit en energie efficiëntie maakt de armaturen geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Hierdoor kunnen de waterdichte LED opbouwarmaturen van TRILUX worden ingezet voor de verlichting van parkeergarages, fietsenstallingen, laadhallen, koel- en vriescellen en kelders.

TRILUX waterdichte verlichting

Binnen het productaanbod van TRILUX maken wij onderscheid tussen twee categorieën waterdichte opbouwarmaturen. Dat zijn enerzijds armaturen met een behuizing die geopend kan worden. Hier bieden we de 2310 serie, Oleveon Fit en Aragon Fit.


Daarnaast hebben we een categorie waterdichte LED verlichting met een verlijmde behuizing, welke dus niet geopend kan worden. Dit aanbod bestaat  uit de 2315 serie, Deveo Fit en de Duroxo G2 LED.

Gasdichte armaturen

Naast vuil, extreme temperaturen en vochtigheid vormen in sommige ruimten - bijvoorbeeld in de veeteelt en bandenopslag - aanwezige gassen en dampen een uitdaging voor LED verlichting. Zwavel-, chloor- en ammoniakdampen of chemicaliën beïnvloeden de levensduur en lichtkwaliteit indien een armatuur niet goed is afgesloten. De water én gasdichte LED verlichting van TRILUX is absoluut gasdicht en daardoor de perfecte oplossing voor ruimten met een stoom-, gas- of oplosmiddel houdende atmosfeer.

Zes voordelen van een waterdicht LED armatuur

Waterdichte LED verlichting staat vooral bekend om haar langdurig hoogwaardige en energie efficiënte verlichting. Toch bieden onze waterdichte armaturen nog meer voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

  1. Geschikt voor extreme toepassingen Waterdichte LED armaturen zijn toepasbaar in vele omgevingen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een bandenopslag, wasstraat of industriële toepassing
  2. Lange levensduur De lange levensduur realiseert een gunstig financieel plaatje. Zowel de Aragon Fit als de Duroxo G2 LED bieden beiden 100.000 branduren (Aragon Fit: L80 bij tq 25 ºC, Duroxo G2 LED: L80 bij tq 35 ºC)
  3. Zeer robuust De robuuste PPMA behuizing beschermd tot IP69K en slagvastheid IK10
  4. Monitoring ready Om het energieverbruik en de onderhoudscyclus te bewaken en optimaliseren kan de Duroxo G2 LED moeiteloos en op afstand worden uitgelezen
  5. Bliksemsnelle renovatie Dankzij een goed doordacht montage- en verpakkingsconcept bieden wij een snelle en ongecompliceerde renovatie. Bovendien kan de Aragon Fit - indien er geen DALI stuurlijnen aanwezig zijn - ook via radiosignalen in een netwerk gekoppeld worden, om vervolgens aangestuurd te worden door sensoren en het TRILUX LiveLink lichtmanagementsysteem. Eventueel zelfs gekoppeld aan SwarmSens
  6. Veel variatiemogelijkheden De brede selectie modules met vijf toepassing specifieke optische systemen van de Aragon Fit zorgen ten alle tijde voor licht op maat. Hiermee garanderen wij jou een exact passende verlichtingsoplossing in vochtige ruimten

Verwerk een waterdicht LED armatuur in jouw lichtplan

Ben jij op zoek naar het ideale waterdichte LED armatuur voor jouw lichtplan? Wij vertellen je graag meer over de verschillende waterdichte uitvoeringen binnen ons assortiment. Dien gerust jouw lichtplanverzoek bij ons in, dan kijken wij vrijblijvend met jou mee.

Dien je lichtplanverzoek in
Vraag direct de nieuwste TRILUX Essentials brochure aan!
TRILUX Essentials omvat een selectie van de meest gangbare LED armaturen voor de professionele verlichtingsmarkt.
direct aanvragen
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX