Staande en tafel armaturen

Staande en/of tafelverlichting zorgt voor veel vrijheid en flexibiliteit voor de gebruikers van een ruimte. Een staand of tafelarmatuur geeft - in de meeste gevallen - direct én indirect licht, kan worden verplaatst en eenvoudig plug-and-play in gebruik worden genomen via een stekker in het stopcontact. Het verlichtingsaanbod van TRILUX bestaat in deze categorie uit de Bicult LED en Luceos LED. En hoewel wij verlichtingsprofessionals dan veelal over een tafelarmatuur spreken, is dit type armatuur toch beter bekend als een bureaulamp. Maar dan met hoogwaardigere features en specificaties.

Bureaulamp Bicult LED

De Bicult LED van TRILUX is véél meer dan een simpel bureau of tafelarmatuur. De Bicult LED brengt namelijk gezond licht op jouw bureau. Dit allereerste professionele tafelarmatuur is voorzien van directe én indirecte lichtuitstraling. Terwijl de naar boven stralende indirecte LEDs zonder te verblinden jouw werkruimte verlichten, werpen de directe LEDs perfect licht op jouw werkvlak. Zowel de lichtkleur als de lichtsterkte van het directe en indirecte licht is individueel te regelen via de bijbehorende app. Hierdoor is de Bicult LED volledig aanpasbaar aan ieders persoonlijke wensen en werkomgeving. Nooit eerder was normconform licht zó flexibel.

Shop direct de Bicult LED

Staand armatuur Luceos LED

De elegante, slanke en intelligente Luceos LED serie voldoet zonder gebruik te maken van vaste ingebouwde plafondverlichting toch aan alle verlichtingseisen die in een moderne kantoortuin gelden. De absolute highlight van deze serie is het extreem vlakke armatuurhoofd met een apart regelbare directe en indirecte lichtcomponenten.

Dankzij de twee verschillende uitvoeringen (T- en U-vormig) kunnen werkplekken voor twee of vier personen perfect worden verlicht met slechts één armatuur. De Luceos LED is beschikbaar als eenvoudige basisoplossing, maar kan ook als intelligente HCL-verlichting worden geleverd. Via de LiveLink Workplace app is het armatuur flexibel instelbaar en heeft iedere gebruiker afzonderlijk alle controle over het licht op zijn of haar werkplek.

Bekijk de Luceos LED productvideo

Meer informatie over de Luceos

Bureaulamp Cultega LED

Licht op maat in zijn mooiste vorm: De LED tafelarmatuur Cultega ondersteunt de gebruiker met een hoge lichtkwaliteit (HCL optioneel) en kleurweergave (CRI>90). Lichtkleur en -intensiteit kunnen flexibel worden aangepast aan individuele behoeften en het taakgebied. Een hoogtepunt is het compacte moderne ontwerp. Drie hoogwaardige scharnieren in combinatie met een asymmetrische lichtverdeling zorgen voor een perfect verlicht bureau.

Meer informatie over de Cultega LED

Verwerk een staand of tafelarmatuur in jouw lichtplan

Ben jij benieuwd naar de inzet van de Bicult LED of Luceos LED op jouw werkplek of in jouw lichtplan? Wij vertellen je graag meer over ons verlichtingsassortiment. Dien gerust jouw lichtplanverzoek bij ons in, dan kijken wij vrijblijvend met jou mee.

Dien jouw lichtplanverzoek in
Vraag direct de nieuwste TRILUX Essentials brochure aan!
TRILUX Essentials omvat een selectie van de meest gangbare LED armaturen voor de professionele verlichtingsmarkt.
direct aanvragen
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX