LED sporthal verlichting

Veiligheid en zekerheid, het zijn de twee meest belangrijke factoren bij de ontwikkeling van sportverlichting. Juist omdat deze twee factoren zo’n grote rol spelen is er weinig prijsdifferentiatie in de sportverlichtingsmarkt voor binnen toepassingen. Gecombineerd met robuuste materialen, kom je terecht bij het sport verlichtingsassortiment van TRILUX. Een uitermate flexibel assortiment om wel te verstaan, waarmee iedere wedstrijd- en trainingssituatie aan de verschillende sportdiscipline vereisten voldoet.

Dankzij de lichtverdelingskarakteristieken en verblindingsvrije afscherming zijn onze sporthal armaturen geschikt voor iedere (bal)sport of (turn)oefening. Bovendien kunnen de TRILUX armaturen eenvoudig aan ieders behoeften worden aangepast. Het TRILUX LiveLink lichtmanagementsysteem biedt de perfecte ondersteuning om maximaal energie te besparen én de lichtscenario’s aan te passen op het gebruik van de sporthal.

TRILUX sportverlichting

Onze balvaste verlichtingsarmaturen leveren de wenselijke zichtvoorwaarden, zelfs voor TV-opnames. Bovendien minimaliseren zij verwondingsgevaar, zijn ze slag- en stootvast, energiezuinig én onderhoudsvriendelijk. Met twee producten in het portfolio biedt TRILUX voor zowel homogene langwerpige verlichting (Actison Fit) als voor puntverlichting (Mirona Fit Sport) in sporthallen een oplossing.

Sporthalarmatuur volgens de TRILUX standaarden

Nog niet overtuigd van de mogelijkheden? We zetten de feiten graag even voor je onder elkaar. Een sporthalarmatuur van TRILUX is:

  • Perfect geschikt voor diverse verlichtingstaken: van wedstrijd- tot trainingssetting
  • Extreem betrouwbaar en energie efficiënt
  • Onderhoudsarm
  • Voorzien van een lange levensduur: 50.000 uur dankzij de hoge beschermingsgraad (IP65) en temperatuurbestendige materialen
  • Voorzien van speciale lensoptieken voor gelijkmatig én verblindingsvrij licht
  • Optimaal ondersteunend op het gebied van zichtcomfort en lichtkwaliteit
  • Monitoring-ready op operationele gegevens middels de intelligente LiveLink lichtmanagement module
  • Te integreren met aanwezigheidsdetectie en Wireless-oplossing voor draadloze lichtsturing

Verwerk sporthalverlichting in jouw lichtplan

Ben jij op zoek naar het ideale LED sporthalarmatuur voor jouw lichtplan? Wij vertellen je graag meer over de verschillende armaturen binnen ons assortiment. Dien gerust jouw lichtplanverzoek bij ons in, dan kijken wij vrijblijvend met jou mee.

Verwerk sporthalverlichting in jouw lichtplan
Vraag direct de nieuwste TRILUX Essentials brochure aan!
TRILUX Essentials omvat een selectie van de meest gangbare LED armaturen voor de professionele verlichtingsmarkt.
direct aanvragen
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX