Opbouwarmaturen

Opbouw op de wand, of aan het plafond. Focus op esthetiek, of liever functioneel. De opbouwarmaturen uit ons buitenassortiment bieden talloze mogelijkheden, een aangename representatieve uitstraling en zijn zowel geschikt voor gebruik door eindgebruiker, architect als lichtplanner.

Skeo LED wandarmaturen buiten

De Skeo LED wandarmaturen familie biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen voor façades en entreegebieden. Deze serie combineert haar klassieke, architecturale vormen met de nieuwste LED technologie. Haar hoge efficiëntie en robuuste behuizing, welke tegen ieder weertype bestand is, zijn de basis vereisten in ons buitenverlichtingsassortiment. Het moderne design met variabele lichtuitstralingen geeft bovendien antwoord op alle gewenste en creatieve lichtaccenten.

De Skeo familie van TRILUX is opgedeeld in vier uitvoeringen:

  1. De rechthoekige Skeo R LED voor effectvolle verlichting van gebouwen en wegen;
  2. De kwadratische Skeo Purea LED voor het aantrekkelijk uitlichten van gevels;
  3. De kubusvormige Skeo Q LED, welke een attractief kader vormt en gevarieerde lichtscenario’s mogelijk maakt;
  4. De ronde Skeo Circ LED die bestand is tegen slecht weer en kan worden toegepast op niet overkapte buitenterreinen.

Bekijk de Skeo productanalyse

Invego wandarmaturen LED buiten en binnen

Naast de Skeo familie is de Invego LED onderdeel van ons assortiment aan opbouwarmaturen voor buiten. Deze allrounder is verkrijgbaar in een vierkante, ronde en rechthoekige uitvoering en beschikbaar in verschillende formaten. De Invego is zowel als inbouw- als opbouwarmatuur en zowel binnen als buiten toe te passen. Hierdoor zorgt deze armatuurfamilie voor een feilloze overgang van buiten naar binnen, of andersom.

Het hoogwaardige licht en de goede lichtverdeling van de Invego staan garant voor een goede oriëntatie. De eenvoudige vormgeving en tijdloze elegantie zorgen voor een attractief design. Dit maakt de Invego de geschikte kandidaat voor binnenruimten zoals trappenhuizen en diverse toepassingen voor buiten. Het minimale installatiewerk maakt de Invego tot een ideaal armatuur voor renovaties of montage, ook achteraf.

Ontdek de Invego wandarmaturen familie

Verwerk de juiste opbouwarmaturen voor buiten in jouw lichtplan

Ben jij op zoek naar het geschikte opbouw- of wandarmatuur voor buiten voor jouw lichtplan? De TRILUX outdoor armatuurconfigurator biedt snel en eenvoudig online hulp bij jouw zoektocht naar de juiste verlichtingsoplossing.

Liever eerst advies of meer informatie? Wij vertellen je graag meer over onze armaturen en de verschillende mogelijkheden. Dien gerust jouw lichtplanverzoek bij ons in, dan kijken wij vrijblijvend met jou mee.

Dien je lichtplanverzoek in
Vraag direct de nieuwste TRILUX Essentials brochure aan!
TRILUX Essentials omvat een selectie van de meest gangbare LED armaturen voor de professionele verlichtingsmarkt.
direct aanvragen
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX