LED mastarmaturen

Mastarmaturen zijn er in twee verschillende typen: rondom of direct naar beneden stralend. Rondom stralende mastarmaturen hebben veelal een kegel- of cilindrische vorm en zijn omhuld met glas. Deze soort mastverlichting wordt vooral toegepast in openbare buitenruimten, zoals parken of rondom parkeerplaatsen. De direct naar beneden stralende mastverlichting is meestal rechthoekig of vierkant van vorm. Dit type armatuur wordt toegepast op straat of voor wegenverlichting, op parkeerplaatsen of om buitenterreinen zoals laaddocks te verlichten.

Een mastarmatuur kan, zoals de naam zelf al aangeeft, worden bevestigd op een paal of mast. Daarnaast is het armatuur ook geschikt voor montage op opbouwbeugels aan de wand. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld laaddocks rondom een distributiecentrum eenvoudig en efficiënt worden verlicht in dezelfde stijl.

TRILUX mastarmaturen

De mastarmaturen van TRILUX zijn geschikt voor een breed scala aan oplossingen. Van rond tot cilindrisch én driehoekvormig. Ieder armatuur heeft haar eigen karakteristieke uitstraling om tegemoet te komen aan de gewenste uitstraling van het buitenterrein. Een belangrijk verschil is dat sommige armaturen met een eenvoudig snel sluit systeem zonder gereedschap te openen zijn. Een ideale toevoeging voor het onderhouden van de armaturen.

Het volledige aanbod mastarmaturen van TRILUX - ruim 3.000 stuks - is te vinden op de cataloguspagina.

Verwerk de mastarmaturen van TRILUX in jouw lichtplan

Ben jij op zoek naar het geschikte mastarmatuur voor buiten voor jouw lichtplan? Wij vertellen je graag meer over onze armaturen en de verschillende mogelijkheden. Dien gerust jouw lichtplanverzoek bij ons in, dan kijken wij vrijblijvend met jou mee.

Dien je lichtplanverzoek in
Vraag direct de nieuwste TRILUX Essentials brochure aan!
TRILUX Essentials omvat een selectie van de meest gangbare LED armaturen voor de professionele verlichtingsmarkt.
direct aanvragen
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX