Lichtkanaalsysteem

Lichtkanalen zijn de favoriet van menig architect. Dankzij het robuuste karakter en het sierlijke lijnenspel kunnen diverse ruimten eenvoudig met elkaar verbonden worden in stijl én functie. Het mooie aan dit type verlichting is dat het armatuur ogenschijnlijk uit één geheel bestaat door de naadloze overgang van de optieken.

LED lichtkanaalsysteem

Lichtkanalen worden gebruikt om een interieur te versterken of te accentueren. Omdat lichtkanaalsystemen veelal moeten voldoen aan individuele eisen en wensen, werken wij binnen TRILUX zonder standaard configuratie. Ieder project heeft immers zijn eigen afmetingen, uitstraling en vormen, waar wij de technische eigenschappen van ons lichtkanaalsysteem graag op aanpassen.

Het TRILUX lichtkanaalsysteem draagt de naam Finea. Finea is een flexibel, modulair lichtkanaalsysteem dat eenvoudig te configureren is op afmeting, vormgeving, installatiewijze, licht- en sensortechniek. Daarbij kun je kiezen uit gericht of strijklicht, een actieve uitvoering met Human Centric Lighting (HCL), hoge kleurweergave index (CRI90) en/of geïntegreerde noodverlichtingscomponenten. De Finea voldoet hierdoor niet alleen aan de esthetische eisen, maar ook aan alle denkbare voorschriften.

Bekijk de Finea productanalyse OP YOUTUBE

TRILUX Finea lichtkanaal

De vele maatwerk mogelijkheden om tot de juiste lichtoplossing te komen roepen soms vragen op. Met behulp van onze intuïtieve online configurator helpen wij jou als lichtplanner, architect of installateur om de veelzijdige mogelijkheden van de Finea eenvoudig te benutten. Ook zetten we graag de technische eigenschappen voor je op een rijtje.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze online configurator

Vier voordelen van het Finea lichtkanaal

Naast de vele mogelijkheden biedt het TRILUX Finea lichtkanaal ook vier belangrijke voordelen. Het Finea lichtkanaal:

  1. Voldoet aan ieders eisen Finea biedt een maximale flexibiliteit dankzij de ruime keuze aan montagewijzen, lichtkleuren, optische systemen en lichtverdelingscurven
  2. Biedt meerdere integrale oplossingen Diverse zones kunnen middels het modulaire lichtkanaalsysteem harmonieus verlicht worden met één enkele armaturenfamilie
  3. Is eenvoudig te installeren Finea is voorzien van handige functies zoals het snelconnectiesysteem met pull-effect, waardoor de installatie stukken eenvoudiger verloopt
  4. Is toekomstbestendig Door de koppeling met het TRILUX LiveLink lichtmanagementsysteem, monitoring en Location Based Services is het Finea lichtkanaal klaar voor de toekomst

Verwerk de juiste Finea versie in jouw lichtplan

Ben jij op zoek naar het ideale LED lichtkanaal voor jouw lichtplan? Wij vertellen je graag meer over de verschillende uitvoeringen van de TRILUX Finea. Dien gerust jouw lichtplanverzoek bij ons in, dan kijken wij vrijblijvend met jou mee.

Dien jouw lichtplanverzoek in
Vraag direct de nieuwste TRILUX Essentials brochure aan!
TRILUX Essentials omvat een selectie van de meest gangbare LED armaturen voor de professionele verlichtingsmarkt.
direct aanvragen
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX