Klant

Infraleuna Centrale

Architect

ETA-Plus

Installateur

Elektro-Scholz GmbH

Locatie

Leuna

Kantoren

De beste versies van licht en technologie

Operationele verstoringen van de infrastructuur kunnen tot enorme kosten leiden door productiestilstand. De controlekamer is daarom van enorm belang. De bijzondere rol van de Commissie bij het waarborgen van een vlotte bevoorrading moet daarom ook zichtbaar worden in de technische uitrusting en installaties.

Hoge standaard

"Het hele gebied is ontworpen volgens een zeer hoge standaard. Dit geldt ook voor de verlichting. Met een gereduceerd design past de verlichting van TRILUX perfect in het ruimteconcept. Bovendien kan de verlichting voor elke werkplek afzonderlijk worden gedimd", legt Gunnar Lahne van het ingenieursbureau ETA-Plus Köthen uit.

Groen licht

Met de TRILUX Lateralo Plus pendelarmaturen konden alle wensen van de klant worden vervuld. "Het is een blikvanger in de duidelijk gestructureerde ruimte en creëert een aangename werksfeer", benadrukt de elektrische planner. Ook wanneer het op efficiëntie aankomt, is het verlichtingsarmatuur up-to-date. Een keuze die een ieder overtuigt. Dat geldt ook voor kanselier Merkel, die persoonlijk het groene licht gaf voor de ingebruikname van de controlekamer. Wederom een project waar we trots op zijn!

Ook toe aan nieuw licht in jouw controlekamer?
Neem gerust contact met ons op!
Johan van Zeist
Head of Marketing
033-4557710
johan.van.zeist@trilux.nl
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle product- en lichtkennis en mis geen enkele actie of aanbieding. Meld je dus direct aan voor de nieuwsbrief.
schrijf je in!
Lichtplanservice
Een lichtplan nodig voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij helpen je!
Meer informatie
Over TRILUX
Met meer dan 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie hebben we aan de voet gestaan van veel mooie ontwikkelingen.
Meer over TRILUX